Tendinte in amenajarile interioare

In acest post m-am gandit sa va vorbesc despre cele mai noi tendinte in amenajarile interioare.

Societatea moderna se schimba, iar conform principiului egalitatii intre barbat si femeie, si amenajarile interioare se modifica decoratiunile si amenajarile interioare nemaifiind un fief al principiului feminin. În toate țările dezvoltate, bărbații petrec mai mult timp acasă și participa la conducerea gospodăriei, inclusiv proiectarea din zona de living sau designul interior al incaperilor. In termeni de design, se reflecta in vechea atitudine dominata de tonuri calde existenta in anii precedenti, amenajari care urmaresc o linie mult mai puternica, iar atentia focusata pe detalii lasa loc functionalitatii ca principiu fundamental.parchet 2

Un alt concept numit „Do It Yourself”  este usor de sesizat in proiectele de case din întreaga lume, oamenii simt o nevoie tot mai mare pentru propria lor exprimare. Ne dorim mobilier și decorațiuni care înseamnă ceva pentru noi în camerele noastre, decorare care spune ceva despre noi înșine și ne face să ne simtim ca acasă. Re-proiectarea pieselor de mobilier în acest spirit s-a transformat într-o pasiune si o forma de arta, această tendință punand accent pe creativitate si exprimare personală.

O alta tendinta se materializeaza prin intoarcerea la imprimeuri, in jocuri de culori care sugereaza impresia de miscare colaborate cu  tonuri de alb, gri si rosu ori modele florale pe fond alb care pastreaza tenta romantica.

parchet 3Cum era de asteptat, producatorii de parchet au reactionat rapid fiind scoase modele noi cu nuante si culori calde toate aceste tendințe fiind în concordanță cu produsele din noile colectii, si reprezintă un amestec de soluții eco-eficiente, o imbinare oportuna de funcțional, practic și modern, care oferă nenumărate posibilități pentru a crea un spatiu unic. Cu instalare usoara, design modern și posibilitatea de combinatii, suprafețele din parchet vor face casa voastra un loc modern și atemporal, în funcție de stilul pe care il doriti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.