De ce sa alegeti parchet stratificat

Fie ca alegeti Tarkett sau Sinteros – lemnul va transforma casa dvs. in cel mai confortabil „refugiu” din lume. Disponibil intr-o gama variata de nunate si tipuri de lemn, acesta ofera un numar uimitor de posibilitati de a va accentua stilul personal. Daca doriti un sfat, va recomandam ca atunci cand va cumparati o locuinta, instalati mai intai parchetul si apoi mobilierul care merge cu podeaua. In showroom-ul nostru veti gasi cu siguranta parchetul perfect pentru stilul dvs. de viata.

Parchetul stratificat aduce natura in casa dvs. Are un efect pozitiv asupra climatului camerei, datorita proprietatilor sale naturale: lemnul este higroscopic, ceea ce inseamna ca absoarbe umiditatea aerului si il elibereaza in doze in atmosfera. Acesta este motivul pentru care, pardoselile din lemn sunt potrivite pentru persoanele care sufera de alergii.

Bucurati-va de pardoseli de inalta calitate, cu o durata de viata lunga – caracteristici de baza ale parchetului stratificat.Cu o curatare si ingrijire corespunzatoare, o podea de lemn este usor de intretinut care isi va pastra frumusetea pentru multi ani. Mai mult, se spune ca parchetul din lemn devine mai atragator odata cu trecerea anilor.

Pardoselile din lemn transforma puterea naturii intr-o inspiratie deosebita si o oportunitate unica de a recunoaste si experimenta puterea si eleganta culorilor fag-ului, rafinamentul stralucirii stejarului sau senzatiile calde ale frasinului nordic.

Incaperile cu parchet Tarkett sau Sinteros vor deveni cu siguranta locuri spirituale, spatii pentru stari mentale deosebite, care vor fauri momente unice si de neuitat.

Colectiile de parchet stratificat transmit energie si dinamism dar ofera si o estetica gratioasa si atemporala.