Cum cumpar

Pasul 1. Gasiti produsele care va intereseaza
Cautati in site de produsul care va intereseaza. Puteti folosi functia de „Cautare” sau navigati foarte usor in categorii si subcategorii.

Pasul 2. Adaugati produsul ales in cosul de cumparaturi
Pentru a efectua o comanda online nu este nevoie sa va inregistrati. Apasati pe butonul „Adauga in cos” situat in dreptul produsului respectiv. Pentru ca majoritatea produselor sunt disponibile in mai multe culori, va rugam sa alegeti cu grija nuanta sau culoarea potrivita. introduceti cantitatea (minim 20mp) pe care doriti sa o cumparati.

Pasul 3. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi
Dupa apasarea butonului „adauga in cos”, puteti vizualiza continutul cosului de cumparaturi.
In cazul in care v-ati razgandit asupra unui produs, este suficient sa apasati pe butonul „elimina din cos”. Pentru modificarea cantitatilor, modificati in casuta de „cantitate” si apasati apoi butonul „actualizeaza cosul”.
In aceasta etapa, aveti doua optiuni: fie continuati cumparaturile, si atunci apasati butonul „continua cumparaturile”, si va intoarceti la vizualizarea produselor, fie apasati „Continuă cu finalizarea” pentru a trece la pasul urmator.

Pasul 4. Confirmati comanda
In aceasta etapa puteti revedea si modifica toate datele comenzii Dvs. Dupa trimiterea comenzii, tot ceea ce va ramane de facut este sa asteptati sa fiti contactat telefonic pentru confirmare.